Ideoita Kotisäkkien käyttöön

Tervetuloa tutustumaan uskomattomiin monikäyttösäkkeihin, jotka ovat ainutlaatuisia kestävyydessään, monikäyttöisyydessään, hinnassaan ja kierrätettävyydessään! Kotisäkit voittavat vertailussa kaikki muut kodin säilytys- ja puutarhan istutusjärjestelmät!

Vilikkala -Kotisäkit ovat kotiin ja puutarhaan soveltuvia kevyitä ja kestäviä monitoimisäkkejä. Materiaalina oleva huopa on valmistettu 100 % kierrätetystä polyesteri muovista (PET), kuten juomapulloista. Huopa valmistetaan neulaamalla synteettisistä kierrätys-muovirakeista huopakangasta. Tuote on hengittävä, UV-resistentti, pölytön ja kestävä huopasäkki moneen käyttöön.

Käyttökohteet kodin säilytyksessä ja sisustuksessa

Huopasäkkien käyttökohteet ovat lähes rajattomat. Niiden edullinen hinta mahdollistaa niiden käytön joka puolella kotiasi. Niissä voit kantaa halkoja takan ääreen, säilyttää vaatteita raikkaasti, varastoida tärkeitä asioita hyllyille ja tarvittaessa helposti siirtää niitä paikasta toiseen. Säkit voi pestä pesukoneessa, niistä ei irtoa väriä, mutta koko saattaa hiukan kutistua.

Uuden malliston leikkisän tyylikäs kuviomaailma on islantilaisen kodintuotemallisto Ihanna Homen perustajan, Ingibjörg Hanna Bjarnadottirin käsialaa. Ingibjörgin tyylin lähtökohtana on islantilainen funktionaalisuus ja veistoksellisuus, joka sopii upeasti myös suomalaisiin koteihin. Suunnittelijan tunnetuin tuote on lintuaiheinen Krummi -vaateripustin.

Design säkkejä on kolmea kokoa, ja ne on nimetty kokonsa mukaan Experience (S), Dots (M) ja Loops (L).

  

Sypressi Joulu Hortensia23Hortensia23

Kurkku23 Tyyne KaminaPuut30

SyysSato23Halkosäkki23 Coco Olkipaali

Kotisäkit kasveille

Huopasäkkejä on testattu kasvatussäkkeinä. Huopa sitoo juuria, jolloin ne eivät lähde kiertämään, kuten ruukuissa. Huopa mahdollistaa tiheän ja elinvoimaisen juurakon. Huopa on myös hengittävä ja tasoittaa säkin kosteutta. Säkki on erityisen hyvä kasvihuoneessa osana kastelujärjestelmää. Huopa on eristävä aine joka suojaa juurakkoa hallalta ja toisaalta huopa on auringon lämpöä keräävä ja varastoiva. Säkkeihin voi istuttaa kasveja suoraan, mm. tomaatteja ja yrttejä.

Kannattaa kiinnittää huomiota alustaan, jolle asetat säkin, sillä se päästää vettä läpi. Puutarhakäytössä säkki kestää vähintään viisi vuotta. Kodin sisällä ruukun ja suoja-astian voit asettaa säkin sisälle. Näin saat kauniin alustan kodin kasveille, joita on helppo siirtää paikasta toiseen esim. siivouksen yhteydessä. Kotisäkit ovat monikäyttöisiä kaupunki ja maaseutukodeissa. Kuinka muuten parvekkeella kasvatetut yrtit saadaan pysymään hengissä mökkiviikon ajan – yrtit otetaan luonnollisesti kotisäkissä mökille mukaan.

Humalat Kurkut Orvokit

Päivänkakkarat VarhaisTimot SyysSato23