Kotisäkit puutarhassa kasvatussäkkeinä ja kukkaistutuksille

Huopasäkkejä on testattu kasvatussäkkeinä. Huopa sitoo juuria, jolloin ne eivät lähde kiertämään, kuten ruukuissa. Huopa mahdollistaa tiheän ja elinvoimaisen juurakon. Huopa on myös hengittävä ja tasoittaa säkin kosteutta. Säkki on erityisen hyvä kasvihuoneessa osana kastelujärjestelmää. Huopa on eristävä aine joka suojaa juurakkoa hallalta ja toisaalta huopa on auringon lämpöä keräävä ja varastoiva. Säkkeihin voi istuttaa kasveja suoraan, mm. tomaatteja ja yrttejä.

Kannattaa kiinnittää huomiota alustaan, jolle asetat säkin, sillä se päästää vettä läpi. Puutarhakäytössä säkki kestää vuosia. Kodin sisällä ruukun ja suoja-astian voit asettaa säkin sisälle. Näin saat kauniin alustan kodin kasveille, joita on helppo siirtää paikasta toiseen esim. siivouksen yhteydessä. 

Kotisäkit ovat monikäyttöisiä kaupunki ja maaseutukodeissa. Kuinka muuten parvekkeella kasvatetut yrtit saadaan pysymään hengissä mökkiviikon ajan – yrtit otetaan luonnollisesti kotisäkissä mökille mukaan.

 

KOTISÄKIT OVAT ALUNPERIN SUUNNITELTU PUUTARHAAN KASVATUSSÄKEIKSI - LANDELLA KOTISÄKIT OVAT ERITYISEN SOPIVIA TÄHÄN TARKOITUKSEEN

Kun istutat säkkeihin kesäkukkia ja kasveja, voit Landella -säkeillä varmistaa, että kukat ovat loistossaan juuri siinä paikassa puutarhaa missä on kulloinkin paras. Kauneimmassa kukassa olevat kasvit ja suuret heinät voit tuoda pihaportin viereen ja oven pieleen. Virkistystä kaipaavat kasvit voit viedä suojaan ja varjoon palautumaan. Landella -säkki on kuusikulmainen ja tukeva rakenteeltaan, mutta silti kevyt kantaa. Kun lähdet lomalle voit viedä säkit naapuriin kasteltavaksi tai ottaa ne vaikka mökille mukaan!


VINKKI! Kisko -ripa auttaa kantamaan säkit ergonomisesti paikoilleen. Ripa sopii kantokahvaksi tuotteisiimme, joissa pohjan läpileikkaus on 35 cm, eli käytännössä kaikkiin muihin paitsi minisäkkeihna ja S-koon Landella -säkkiin. Valmistettu Suomessa kotimaisesta koivusta. Pituus 45 cm. Läpimitta 2,5 cm. Puun pinta on käsittelemätön.


Helposti siirrettävät Landella -säkit somistavat ja kruunaavat juhlatilaisuudet, kuten häät tai puutarhajuhlat. Tilaisuuden jälkeen voit nauttia kukista vielä koko kesän kotona. Kesäkukat voit istuttaa kätevästi myös juhlapaikalla, sillä L-koon säkkiin mahtuu sopivasti 50 litran multasäkki. Säkit ovat kevyitä ja ne on helppo tyhjentää, puhdistaa ja silIttää seuraavaa käyttökertaa varten. Materiaalissa on UV -suoja, joten auringonvalo ei vahingoita niitä vuosienkaan käytön jälkeen.


Suomessa ja koko Euroopassa ei ollut saatavilla edullisia ja ekologisia kasvatussäkkejä puutarhaan ja kasvihuoneeseen. Päätimme pystyttää yrityksemme tämän idean pohjalta. Kotisäkeistä tuli pian hyvin suosittuja ja asiakkaat antoivat meille paljon palautetta niiden monikäyttöisyydestä. Tältä pohjalta olemme laajentaneet Kotisäkkien valikoimaa sopimaan erilaisiin käyttötarkoituksiin kodin säilytyksestä ja sisustuksesta puutarhaan. Viimeisimpänä lisäyksenä valikoimassamme ovat toimistolaukkutuotteet monipaikkatyöhön.