Toimistolaukut ovat monitoimitilaan

 

Toimistolaukkutuotteet soveltuvat työ- ja opiskelutapaan, johon kuuluu liikkuminen ja edustaminen. Käytämme kestäviä materiaaleja ja neutraaleja värejä. Elegantit tuotteet sopivat myös virallisiin tilaisuuksiin. Jokaiseen tuotteeseen tulee yksi kerros lisää uskottavuutta hyvällä suunnittelulla ja materiaalivalinnoilla. Huopa on aina PET -muovipulloista valmistettua. Toimistolaukku -tuotteet on suunnitellut muotoilija Ari Kostamo.

KAVASTO

Kavasto -toimistolaukku on helposti siirrettävissä ja tarvittaessa toimistolta mukaan otettava. Laukkuun mahtuu kätevästi isokin kannettava tietokone. Tuotteen huopa on kierrätysmuovipulloista valmistettu, kuten myös laukun pohjalevy. Monikäyttöisissä taskuissa on otettu huomioon mm. toimistotarvikkeiden, latausjohtojen ja puhelimen säilytys. Laukun vetoketjulliset taskut pitävät tulosteet ja asiakirjat siisteinä.

Suojakankaat, taskut ja neulokset ovat kestävää polyesterikangasta. Irrotettavan olkahihnan lisäksi laukun käsikahvat ovat riittävän pitkät, jotta sitä on mukava kantaa olalla. Kannettavalle tietokoneelle tai asiakirjoille tarkoitettu säilytyspussi kiinnitetään magneeteilla. Säilytyspussia voi käyttää myös erikseen, kun ei ole tarvetta koko laukulle.

Monipuoliset kanto mahdollisuudet ja suuri määrä erilaisia taskuja mahdollistavat mm. laitteisiin liittyvien varusteiden hyvän organisoinnin. Toimistolaukku edistää digitalisaatiota ja työntekijöiden mahdollisuuksia tehdä monipaikkatyötä.

UITMUS 

Uitmus -reppu on neutraali ja sopii hyvin myös muodollisten toimistovaatteiden kanssa yhteen. Joskus on myös tarvetta tyyllikkäälle toimistorepulle, jonka voi laittaa selkään siirtyessäsi paikasta toiseen, vaikkapa polkupyörällä. Repussa on erityisen paksut pehmusteosat ja sen polyesterikangas on tavanomaista paksumpaa, jotta se kestää kulutusta kauan. Reppu on myös aina ryhdikäs.

Repussa on paljon säilyttämiseen liittyviä taskuja ja erillinen tasku tietokoneelle selkäosassa. Dokumentit saa kätevästi etupuolen pikataskusta. Sisällä on verkkotasku juomapullolle ja useita pieniä taskuja, joista saa irtotavarat helposti esiin.