KAMPANJA -OHJEET

Kotisäkki -kampanjan menestys on aina innostunut myynnin koordinoija, joka saa kaikki muut syttymään idealle. Kierrätysmuovipulloista tehdyt Kotisäkit ovat mielenkiintoisia tuotteita, joista saa tarinoita. Useimmat hämmästyvät kuinka muovipulloista voi saada tällaista huopamateriaalia. Monikäyttöinen ja kevyt Kotisäkki onkin helppo myydä!

 

 1. Päätöksen tehtyänne toimitamme esittelypakkauksen henkilölle joka koordinoi myyntiä. Mallituotteiden avulla hahmottuu minkälaisista tuotteista on kysymys ja kuinka ne on pakattu. Toimitamme sähköpostin liitteenä hinnaston, tuottolaskelman, valikoiman ja excell –taulukon. Sen avulla voit kätevästi seurata myynnin ja tuottojen kehitystä.
 2. Esittelypakkauksessa toimitamme värilliset esitteet hintoineen ja tilauslistat myyjille. Esitteen avulla on mahdollista tehdä myyntityö. Esittelypakkauksen mukana tulevat lisäksi myyntiluntit ja kaavakkeet, joihin myyjät voivat merkata ylös tilaukset.
 3. Suosittelemme sopimaan yhdessä kuinka kauan teette myyntiä, vaikka kuukauden ajan. Tämän jälkeen pyydämme myynnin koordinoija keräämään tilaukset. Tilaukset tulee syöttää alla olevan linkin kautta ja siitä tulee myös sinulle automaattinen vahvistus ja yhteenveto.
 4. Toimitamme yli 50 kpl tilaukset maksutta lähimpään postiin.
  1. Tilauksen jäädessä alle 50kpl lisäämme tilaukseen toimituskuluja 8 €.
  2. Voit myös valita Kotipaketti-toimituksen suoraan haluamaasi osoitteiseen. Tällöin toimituskulut ovat 20€. Posti on yhteydessä vastaanottajaan 1-2 arkipäivän kuluessa lähetyksen postituksesta ja sopii lähetykselle toimituspäivän ja toimitusaikavälin. Jos vastaanottajaa ei tavoiteta, vastaanottajalle lähetetään yhteydenottopyyntö.
   Suurimmissa kaupungeissa jakelu on mahdollinen arkisin klo 21.00 asti
   Muilla alueilla lähetykset jaetaan perille klo 14.00 tai 16.00 mennessä
   Palvelu on saatavilla Manner-Suomessa osoitteisiin, joihin on katkeamaton maantieyhteys.
  3. Tuotteet voi noutaa myös varastoltamme. Nouto pitää sopia puhelimitse.
 5. Toimitamme säkit pääsääntöisesti muutamassa päivässä. Kun luovutatte Kotisäkit eteenpäin, on viimeistään hyvä pyytää asiakasta suorittamaan maksu omalle tilillenne, tai kerätä käteinen. Lähetämme laskun noin viikon kuluttua toimituksesta ja laskulla on maksuaikaa 14 vuorokautta.
 6. Vastaamme yrityksenä Kotisäkkituotteiden laadusta, vioista ja mielikuvasta. Kaikissa ongelmissa asiakkaita voi pyytää ottamaan meihin yhteyttä.
 7. Jos joudutte tekemään jälkitilauksen, on sen postitus- ja pakkauskulut 8 euroa, mikäli tilaus on alle 50 kpl. Tämä tarkoittaa myös asiakkaiden haluamia tilauksen muutoksia. Asiakaspalautuksista pitää ottaa yhteyttä meihin.

HUOM!

ESITTELYPAKKAUKSEN VOIT TILATA TÄMÄN LINKIN KAUTTA:

PS. ennen esittelypakkauksen tilausta olethan meihin yhteydessä sähköpostitse. Lähetämme sinulle kampanjaohjeet, katteet ja valikoiman. Tämän aineiston voit jakaa muille joukkueen päättäjille. Kun olette tehneet päätöksen kampanjasta tilaa esittelypakkaus.

LOPULLISEN KOTISÄKKITILAUKSEN VOIT SYÖTTÄÄ TÄMÄN LINKIN KAUTTA:

 

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Ystävällisin terveisin
Hannu Tuomola / Jari Toivonen

Vilikkala Tradehouse Oy

Bulevardi 10, Suomusjärvi

050-339 6797
tradehouse (at) vilikkala.fi

Lisää yrityksestämme löydät verkosta:
www.vilikkala.fi
Facebook: vilikkalaoy
Twitter: @Vilikkala
Instagram: @vilikkala

#tehtymuovipulloista

#vilikkala

#kotisäkki