IDEOITA TUOTTEISTAMME

Tervetuloa tutustumaan uskomattomiin tuotteisiimme, jotka ovat ainutlaatuisia kestävyydessään, monikäyttöisyydessään, hinnassaan ja kierrätettävyydessään! Kotisäkit voittavat vertailussa kaikki muut kodin säilytys- ja puutarhan istutusjärjestelmät. Perusmallien lisäksi valikoimaan kuuluu suunnitteluyhteistyö tuotteet Ihanna designin ja Muovon kanssa. Pipsa -laukku on tarkoitettu arjen kantotarpeisiin ja Kostamo Design yhteistyönä suunnitellut Kotisäkit viimeistelevät kodin sisustuksen.

Kotisäkit ovat kotiin ja puutarhaan soveltuvia kevyitä ja kestäviä monitoimituotteita. Pipsa -laukku todistaa että materiaali sopii moneen käyttöön. Kierrätyshuopa on valmistettu 100 % kierrätetystä polyesteri muovista (PET), eli juomapulloista. Huopa valmistetaan neulaamalla synteettisistä kierrätys-muovirakeista huopakangasta. Tuote on hengittävä, UV-resistentti ja kestävä huopatuote moneen käyttöön.

VINKKI! Kaikki tuotteet voi silittää miedolla lämmöllä ja höyryllä tuotteen sisäpuolelta. Näin saat tuotepakkauksesta avaamisen jälkeen vekit helposti pois. Sen jälkeen tuote on ryhdikäs ja edustava moneen käyttöön!

Vilikkala Tradehouse Oy

PIPSA -LAUKKU ON TOTEUTETTU YHDESSÄ PIPSA HURMERINNAN KANSSA

Laukku on upea monitoiminen kantoapu moneen arkiseen toimintaan ja harrastuksiin. Pipsa Hurmerinta on saanut idean tähän laukkuun ainaisesta tylsästä tavaroiden siirtämisestä paikasta toiseen. Tämän voi tehdä tyylikkäämminkin! Katso Pipsa-laukun esittelyvideo.

KOTISÄKIT OVAT ALUNPERIN SUUNNITELTU PUUTARHAAN KASVATUSSÄKEIKSI

Suomessa ja koko Euroopassa ei ollut saatavilla edullisia ja ekologisia kasvatussäkkejä puutarhaan ja kasvihuoneeseen. Päätimme pystyttää yrityksemme tämän idean pohjalta. Kotisäkeistä tuli pian hyvin suosittuja ja asiakkaat antoivat meille paljon palautetta niiden monikäyttöisyydestä. Tältä pohjalta olemme laajentaneet Kotisäkkien valikoimaa sopimaan erilaisiin käyttötarkoituksiin kodin säilytyksestä ja sisustuksesta puutarhaan. Videolta näet syyn miksi Kotisäkit ovat erityisen hyviä kasvatussäkkeinä!

ILOISET KOTISÄKIT MUOVON SUUNNITTELEMILLA KUVIOLLA

Suunnittelijat Sanna ja Anni ovat painokuviossa etsineet yhteyttä perinteiseen käsityöhön modernilla tavalla. Katso väripläjäys videolta! Näillä Kotisäkeillä on Design from Finland merkki!

IHANNA HOME ON KANSAINVÄLINEN DESIGN NIMI ISLANNISTA!

leikkisän tyylikäs kuviomaailma on islantilaisen kodintuotemallisto Ihanna Homen perustajan, Ingibjörg Hanna Bjarnadottirin käsialaa. Ingibjörgin tyylin lähtökohtana on islantilainen funktionaalisuus ja veistoksellisuus, joka sopii upeasti myös suomalaisiin koteihin. Suunnittelijan tunnetuin tuote on lintuaiheinen Krummi -vaateripustin. Videolla on lisää tunnelmia islannista!

Käyttökohteet kodin säilytyksessä ja sisustuksessa

Huopasäkkien käyttökohteet ovat lähes rajattomat. Niiden edullinen hinta mahdollistaa niiden käytön joka puolella kotiasi. Niissä voit kantaa halkoja takan ääreen, säilyttää vaatteita raikkaasti, varastoida tärkeitä asioita hyllyille ja tarvittaessa helposti siirtää niitä paikasta toiseen. Säkit voi pestä pesukoneessa, niistä ei irtoa väriä, mutta koko saattaa hiukan kutistua.

Vilikkala kotisäkit kasveille

Kotisäkit kasveille

Huopasäkkejä on testattu kasvatussäkkeinä. Huopa sitoo juuria, jolloin ne eivät lähde kiertämään, kuten ruukuissa. Huopa mahdollistaa tiheän ja elinvoimaisen juurakon. Huopa on myös hengittävä ja tasoittaa säkin kosteutta. Säkki on erityisen hyvä kasvihuoneessa osana kastelujärjestelmää. Huopa on eristävä aine joka suojaa juurakkoa hallalta ja toisaalta huopa on auringon lämpöä keräävä ja varastoiva. Säkkeihin voi istuttaa kasveja suoraan, mm. tomaatteja ja yrttejä.

Kannattaa kiinnittää huomiota alustaan, jolle asetat säkin, sillä se päästää avettä läpi. Puutarhakäytössä säkki kestää vähintään viisi vuotta. Kodin sisällä ruukun ja suoja-astian voit asettaa säkin sisälle. Näin saat kauniin alustan kodin kasveille, joita on helppo siirtää paikasta toiseen esim. siivouksen yhteydessä. Kotisäkit ovat monikäyttöisiä kaupunki ja maaseutukodeissa. Kuinka muuten parvekkeella kasvatetut yrtit saadaan pysymään hengissä mökkiviikon ajan – yrtit otetaan luonnollisesti kotisäkissä mökille mukaan.

HILLITYT VÄRIT, MUTTA PUHUTTELEVAT GRAAFISET KUVIOT

Muotoilija Ari Kostamon kanssa yhdessä suunniteltu Kotisäkki -tuotesarja edustaa pohjoismaista tyyliä. Värit täydentävät sisustuksen ja graafiset kuosit herättävät mielenkiinnon. Kaikissa malleissa on kotrastivärinä musta pohja ja kahvat, jotka pitävät säkin siistin näköisenä, vaikka sillä kannettaisiin halkoja. Pitkistä kahvoista saat kunnon otteen ja kantaminen on helppoa.

Kotisäkki by Vilikkala Oy