Kotisäkki -kampanjan menestys on aina innostunut myynnin koordinoija, joka saa kaikki muut syttymään idealle. Kierrätysmuovipulloista tehdyt Kotisäkit ovat mielenkiintoisia tuotteita, joista saa tarinoita. Useimmat hämmästyvät kuinka muovipulloista voi saada tällaista huopamateriaalia. Monikäyttöinen ja kevyt Kotisäkki onkin helppo myydä!


1. PÄÄTÖKSEN TEKEMINEN

Päätöksen tehtyänne toimitamme esittelypakkauksen henkilölle joka koordinoi myyntiä. Mallituotteiden avulla hahmottuu minkälaisista tuotteista on kysymys ja kuinka ne on pakattu. Esittelypakkauksessa toimitamme värilliset esitteet hintoineen ja tilauslistat myyjille. Esitteen avulla on mahdollista tehdä myyntityö. Tämän linkin kautta teet tilauksen:2. TUOTTEIDEN TILAUS

Suosittelemme sopimaan yhdessä kuinka kauan teette myyntiä, vaikka kuukauden ajan. Tämän jälkeen pyydämme myynnin koordinoija keräämään tilaukset. Tilaukset tulee syöttää alla olevan linkin kautta ja siitä tulee myös sinulle automaattinen vahvistus ja yhteenveto.3. TUOTTEIDEN POSTITUS

Toimitamme yli 50 kpl tilaukset maksutta lähimpään postiin.

  • Tilauksen jäädessä alle 50kpl lisäämme tilaukseen toimituskuluja 8 €.
  • Voit myös valita Kotipaketti-toimituksen suoraan haluamaasi osoitteiseen. Tällöin toimituskulut ovat 20€. Posti on yhteydessä vastaanottajaan 1-2 arkipäivän kuluessa lähetyksen postituksesta ja sopii lähetykselle toimituspäivän ja toimitusaikavälin. Jos vastaanottajaa ei tavoiteta, vastaanottajalle lähetetään yhteydenottopyyntö. Suurimmissa kaupungeissa jakelu on mahdollinen arkisin klo 21.00 asti. Muilla alueilla lähetykset jaetaan perille klo 14.00 tai 16.00 mennessä. Palvelu on saatavilla Manner-Suomessa osoitteisiin, joihin on katkeamaton maantieyhteys.
  • Tuotteet voi noutaa myös varastoltamme. Nouto pitää sopia puhelimitse.

4. LASKUTUS JA JÄLKITILAUKSET

  • Toimitamme säkit pääsääntöisesti muutamassa päivässä. Kun luovutatte Kotisäkit eteenpäin, on viimeistään hyvä pyytää asiakasta suorittamaan maksu omalle tilillenne, tai kerätä käteinen. Lähetämme laskun noin viikon kuluttua toimituksesta ja laskulla on maksuaikaa 14 vuorokautta.
  • Vastaamme yrityksenä Kotisäkkituotteiden laadusta, vioista ja mielikuvasta. Kaikissa ongelmissa asiakkaita voi pyytää ottamaan meihin yhteyttä.
  • Jos joudutte tekemään jälkitilauksen, on sen postitus- ja pakkauskulut 8 euroa, mikäli tilaus on alle 50 kpl. Tämä tarkoittaa myös asiakkaiden haluamia tilauksen muutoksia. Asiakaspalautuksista pitää ottaa yhteyttä meihin.

5. VERKKOKAUPAN TUOTTEIDEN TILAAMINEN

Kaikkia verkkokauppamme tuotteita voi myös tilata! Torplyktan -tuotteiden saatavuus on kuitenkin tilannekohtaista ja rajallista. Tiedustelut määristä ja toimituksista voi syöttää Kotisäkki -verkkotilauskaavakkeeseen lisätiedot -kohtaan ja otamme niistä yhteyttä. Emme valitettavasti pysty ylläpitämään näissä tuotteissa riittävän suurta varastoa, että se riittäisi varainhankintamyyntiin laajemmin. Jokaisesta myydystä Torplyktan -tuotteesta saa 5 euroa tuottoa varainhankinta myynnin kautta.


6. TOIMINTATAPA JOS OSTAJA ON YRITYS

Jos myyt tuotteita yrityksille, teemme heille erillisen alv. laskun. Vähennämme teille tulevasta laskusta normaalin katteen mukaisen voittohyvityksen. Tilauksen tulee ollaa arvoltaan vähintään 250 €. Ilmoita tästä erikseen meille tilauksen yhteydessä. 
Yrityksestä tarvitaan tarkat tiedot:

Yrityksen nimi
Y-tunnus
Osoite
Sähköposti
Puhelinnumero
Yhteyshenkilön nimi
Sähköisen laskutuksen tiedot