Toimitamme yli 50 kpl tilaukset maksutta lähimpään postiin, myynnin koordinoijan koti-osoitteeseen, tai esim koululle.

Jos tilaus jää alle 50 kpl niin lisäämme tilaukseen toimituskuluja 8 €.

HUOM! Voit myös valita Kotipaketti-toimituksen suoraan haluamaasi osoitteiseen. Tällöin toimituskulut ovat 20€.

Kotisäkkien mukana saat aina laskun tuotteista


Myyntiä voi tehdä sähköisesti, mm. näiden materiaalien avulla:

TUOTEVALIKOIMA JA HINNAT

PAPERINEN TILAUSKAAVAKE


TOIMINTATAPA JOS OSTAJA ON YRITYS

Jos myyt tuotteita yrityksille, tekee Kotisäkkien myyjäyritys Vilikkala Tradehouse Oy heille erillisen alv. laskun. Saamme myydyistä tuotteista normaalin katteen mukaisen voittohyvityksen. Tilauksen tulee ollaa arvoltaan vähintään 250 €. Tällä kaavakkeella on erillinen kohta johon yritystilaus tulee täyttää.

Haluatko valita postin kätevän Kotipaketti -toimituksen?
Posti ottaa Sinuun yhteyttä ennen toimitusta ja sopii kanssasi jakeluajankohdan.

Kotipaketti toimitus kotiosoitteeseen 20 €/lähetys

Posti on yhteydessä vastaanottajaan 1-2 arkipäivän kuluessa lähetyksen postituksesta ja sopii lähetykselle toimituspäivän ja toimitusaikavälin. Jos vastaanottajaa ei tavoiteta, vastaanottajalle lähetetään yhteydenottopyyntö. Suurimmissa kaupungeissa jakelu on mahdollinen arkisin klo 21.00 asti. Muilla alueilla lähetykset jaetaan perille klo 14.00 tai 16.00 mennessä Palvelu on saatavilla Manner-Suomessa osoitteisiin, joihin on katkeamaton maantieyhteys.

Laskutustiedot (jos eri kuin yllä):

Suosimme sähköistä laskutusta ja toimitamme mieluiten laskun luotettavasti sähköpostiin tai sähköiseen laskutusjärjestelmään.

Y-tunnus

Jos y-tunnusta ei ole, niin tilausta käsitellään yksityisasiakkaan tilauksena.

LISÄTIEDOT!

Olisiko jotain mitä haluaisit vielä laittaa viestiksi tähän tilaukseen?

Toimitamme myös muita verkkokaupassamme olevia tuotteita.

TORPLYKTAN -tuoksukynttilät ja -huonetuoksut, ovat toistaiseksi saatavuudeltaan rajallista. Tiedustelut määristä ja toimituksista voi syöttää tämän Kotisäkki -verkkotilauskaavakkeen yllä olevaan lisätiedot -kohtaan ja otamme niistä yhteyttä.
Emme valitettavasti pysty ylläpitämään näissä tuotteissa riittävän suurta varastoa, että se riittäisi varainhankinta myyntiin. Jokaisesta myydystä Torplyktan -tuotteesta saa 5 euroa tuottoa varainhankinta myynnin kautta. Olemme saaneet tuotteista hyvää palautetta ja tulemme jatkossa ottamaan myös näitä tuotteita laajemmin varainhankintamyyntiin mukaan.

TOIMISTOLAUKKU -tuotteet tullaan lisäämään myös valikoimiin vuodelle 2021 ja niistä saa 10 euroa tuotetta kohden varainhankintamyynnin kautta ja niitä voi jo myydä jos niistä tulee kyselyitä.