Kotisäkki -kampanjan menestys on aina innostunut myynnin vastuuhenkilö, joka saa kaikki muut syttymään idealle. Kierrätysmuovipulloista tehdyt Kotisäkit ovat mielenkiintoisia tuotteita, joista saa tarinoita. Useimmat hämmästyvät kuinka muovipulloista voi saada tällaista huopamateriaalia. Monikäyttöinen ja kevyt Kotisäkki onkin helppo myydä!

ALOITA HETI TILAAMALLA INFOPAKETTI

Tilaa ensimmäisenä asiana tältä sivulta infopaketti sähköpostiisi ja kerromme lisää kuinka voitte järjestää tuottoisan kampanjan. Sen jälkeen kun päätös on tehty, toimitamme muutamassa päivässä myyntimateriaalin ja mallituotteet maksutta.

Esittelypakkauksessa toimitamme värilliset esitteet hintoineen ja tilauslistat kaikille myyntiin osallistuville. Tässä vaiheessa perustamme jo teidän ikioman Kotisäkki -kaupan.

Toimitamme tilauksen tuotteet noin viikossa haluttuun osoitteeseen.

Alla on lukuversio myyntikuvastosta, joita toimitamme esittelypakkauksen mukana. Kuvaston välissä on taitettu A3 tilauskaavake, johon voidaan printata tiedot varainkeruukampanjan järjestäjästä. Tilauskaavakkeessa on myös tarjouksia ja sesonkituotteita.