Kotisäkki -kampanjan menestys on aina innostunut RYHMÄNVETÄJÄ, joka saa kaikki MYYJÄT syttymään idealle.

Kierrätysmuovipulloista tehdyt Kotisäkit ovat mielenkiintoisia tuotteita, joista saa tarinoita. Useimmat hämmästyvät kuinka muovipulloista voi saada tällaista huopamateriaalia. Monikäyttöinen ja kevyt Kotisäkki onkin helppo myydä!

Kolme tapaa järjestää kampanja:

- Myyntimateriaalin ja tilauskaavakkeiden avulla.

- e-myyntityökalun ja myyntimateriaalin avulla.

- e-myyntityökalun avulla.

Sähköisessä myyntikanavassa myyjät kirjaavat itse tilaukset järjestelmään. Ryhmän omaan sähköisen Kotisäkki -kaupan linkkiä voi jakaa mm. sosiaalisessa mediassa ja asiakkaat voivat tehdä sinne tilauksia. Järjestelmän kautta myynnit kohdistuvat oikealle henkilölle ja tuotteet on helppo jakaa ja rahastaa.

ALOITA HETI TILAAMALLA INFOPAKETTI

Tilaa ensimmäisenä asiana tältä sivulta infopaketti sähköpostiisi ja kerromme lisää kuinka voitte järjestää tuottoisan kampanjan. Sen jälkeen kun päätös on tehty, toimitamme muutamassa päivässä myyntimateriaalin ja mallituotteet maksutta.

Esittelypakkauksessa toimitamme värilliset esitteet hintoineen ja tilauslistat kaikille myyntiin osallistuville. Tässä vaiheessa voit jo avata oman Kotisäkki -kaupan.

Kaikki ohjeet ovat TÄÄLLÄ valmiina!

Toimitamme tilauksen tuotteet noin viikossa haluttuun osoitteeseen.

Alla on lukuversio myyntikuvastosta, joita toimitamme esittelypakkauksen mukana. Kuvaston välissä on taitettu A3 tilauskaavake, johon voidaan printata tiedot varainkeruukampanjan järjestäjästä. Tilauskaavakkeessa on myös tarjouksia ja sesonkituotteita.