Kavasto -laukku ja Uitmus -reppu monitoimitiloihin ja etätyöhön

Fiksuja toimistolaukkuja suoraan varastostamme, tai suunnitellaan yhdessä kokonaan uusi laukku

Tarvitsetko työntekijöillesi monitoimitilan laukut suoraan varastostamme, tai onko sinulla tarve kehittää jotain uutta hiukan pidemmällä tähtäimellä? Oletko kenties arkkitehti tai sisustussuunnittelija, jonka tehtävänä on luoda uusia toimivia tiloja?

Kavasto toimistolaukku on suunniteltu monitoimitilan apuvälineeksi ja Uitmus reppu taas on täydennys työntekijälle, joka tulee paikalle esim. polkupyörällä. Ehkä saat näistä tuotteistamme heti ideoita! Käytämme ekologisia materiaaleja ja pidämme erityisesti huolta vastuullisuudesta. 

UUTTA!

Vuoden 2023 alkupuolella käynnistyy oma tuotantomme Suomessa, perustuen mielenkiintoisiin uusiin materiaaleihin. Suunnittelemme uutta toimintaamme kiertotalouden näkökulmasta niin, että laukkujen elämä on mahdollisimman pitkä ja senkin jälkeen tuotteiden materiaalit saadaan kiertoon.

On tärkeää saada henkilöstön toiveet esille

Jos yrityksesi suunnittelee koko henkilöstölle uutta monitoimitilaa, voimme myös yhdessä suunnitella laukun. Voimme ottaa työntekijöille tärkeät toiminnallisuudet mukaan, sekä huomioida erityisen tarkasti kaikki brändivaatimukset. Suunnittelu ja tuotanto vaatii hiukan aikaa, sillä laukkuja ei loihdita ihan hetkessä, mutta ehkä toimitilanne ovatkin vielä rakenteilla? Kysy meiltä lisää suunnittelusta ja hinnoittelusta, sekä käytettävistä materiaaleista.

REFERENSSIT

Referenssejämme ovat mm. Helsingin kaupungin kaupunkiympäristön yksiköiden uudet toimitilat Kalasatamassa ja Työllisyysrahaston uudet toimitilat Ruoholahdessa. Kummassakin projektissa kyse oli työtapamuutoksesta. Toisessa laukku suunniteltiin henkilökunnan omista lähtökohdista ja toisessa suurena kokonaisuutena, jossa kiinnitettiin huomiota erityisesti mm. tietoturvallisuuteen.

 

Näistä lähtökohdista käynnistyy suunnittelu

  1. Kartoitetaan mitä varusteita työntekijät pitävät työpaikalla ja minkälaisia teknisiä laitteita laukussa kuljetetaan, sekä käydään läpi mitä pitää huomioida mm. tietoturvallisuuden kannalta.
  2. Mitat tulee luonnollisesti monitoimitilaan suunniteltujen lokerikkojen ja niiden teknisten ratkaisujen pohjalta. Esimerkiksi miten ja missä laitteita on mahdollisuus ladata.
  3. Brändivaatimukset ovat olennainen osa toimistolaukun suunnittelua. Työpaikan ja brändin värit voidaan laajasti ottaa huomioon materiaalivalinnoissa. Eri osastojen työntekijöiden laukut voidaan esim. toteuttaa erivärisiä huopia hyväksi käyttäen. Laukkuihin on aina mahdollista lisätä yritystunnukset brodeeraamalla tai silkkipainamalla.

 

Ota meihin yhteyttä ja pyydä alustava arvio työstä, hinnasta ja ajatuksistamme!

 Vilikkala-kuvakollaasi-toimistolaukuista