Ratkomme erityistoiveita

TEKSTIILIPALVELUT
YRITYKSILLE

Tekstiilituotteiden laminointi ja leikkuu

TEKSTIILIPALVELUT

Varmistamme, että saat ryhdikkäitä ja kauniita tekstiilimateriaaleja käyttötarkoitukseesi. Tarjoamme palveluita yrityksille, jotka haluavat räätälöityä tekstiilinkäsittelyä varastomateriaaleistamme, omista kankaista tai nahoista. Työstämme laminointikoneellamme kaksikomponenttihuopaa lämmön ja paineen avulla. Liitämme yhteen kankaita ja lisäämme niiden teknisiä ominaisuuksia, kuten liukkauden estoa tai vedenpitävyyttä.

uusi palvelu 2023

Kotimaisia tuotteita ja palveluita yrityksille

Uusia käyttökohteita tekstiileille
HUOVAN LAMINOINTI
Huopa on erinomainen vahvikemateriaali, jolla on paljon hyviä ominaisuuksia. Sitä voidaan käyttää monissa sovelluksissa mm. tekstiiliteollisuudessa ja sisustuksissa. laminointilinjamme soveltuu asiakastöihin, joissa tarvitaan tekstiilien liittämistä toisiinsa tai vahvistamista synteettisellä huovalla.
Palvelukuvaus
ekologisia materiaaleja
MÄÄRÄMITTAINEN HUOPA
Leikkaamme ja arkitamme laminoituja materiaaleja tai huopaa yrityksesi tarpeisiin. Valikoimassamme on myös poistotekstiilikuiduista tehtyä huopaa. Haluamme olla kiertotalouden mahdollistajien edelläkävijöiden joukossa.
Palvelukuvaus
kotimaista raikkautta
PROJEKTITYÖT
Osallistumme mielellämme sisustussuunnittelijoiden ja arkkitehtien kanssa projektitöihin. Salolainen ADI Kalusteet Oy toteuttaa ja suunnittelee yksilöllisiä kaluste- ja tilakokonaisuuksia, joihin voit liittää tekstiilipalveluitamme. Näihin kuuluu suunnitteluapu ja materiaalin työstö ja leikkuu.
PALVELUKUVAUS