Liikelahjat nopeasti ja myös yksilöitynä

Liikelahjat ovat asiakkaiden ja henkilökunnan huomioimista. Arvostetuimpia ovat lahjat, jotka ovat tyylikkäitä, persoonallisia ja hyödyllisiä. Liikelahjan tulisi heijastaa yrityksen arvoja tai toimintaa. Vilikkalan tuotteet ovat upeita liikelahjoja sellaisenaan, mutta myös täydellinen osa liikelahjaa, esim. lahjakoria!

Vuodenkulussa on suuria juhlia jolloin on hyvä muistaa henkilökuntaa lahjoilla. Silloin erityisesti pitää pohtia tuotetta, josta työntekijä voi olla ylpeä ja joka voi näkyä työntekijän arjessa, kuten laukku. Tällöin kannattaa harkita tuotteen yksilöintiä, joka voi olla esim. yrityksen tunnus osana lahjaa tai sen pakkausta. Yksilöinti voi olla brodeeraus kankaaseen, oma pakkaus tai kääre.

 

Otsikkokuva jossa toimistolaukku ja Golden Ochre laiturilla.

Kuvassa Muovon suunnittelema Golden Ochre Kotisäkki ja toisessa Kavasto -toimistolaukku. Sen sisällä on erillinen magneeteilla kiinnitettävä huopapussi kannettavalle tietokoneelle pikakäyttöä varten 

 

Esimerkkejä liikelahjan yksilöinnistä

Tuotteisiin voidaan painaa tai brodeerata yrityksen tunnukset. Yhteisön tunnus digitoidaan kerran erikoislaitteeseen, joten tunnus tarvitaan vektorikuvana (.ai). Tunnus on sen jälkeen valmiina mahdollista lisätarvetta varten. Jos logosta on PMS -väritiedot, auttavat ne brodeerauksen polyesterilankojen vastaavuuden löytämisessä. Voimme toimittaa tuotteet myös paikkaan, jossa yrityksen tuotteita on brodeerattu aiemmin. Kyseisellä yrityksellä on silloin logo jo digitoituna valmiiksi. Kysy asiantuntijalta apua Suomen Kolibrista!

 

Yksilöity toimistolaukku on osa työtapamuutosta

Eniten yksilöityjä tuotteitamme ovat toimistolaukut ja reput. Niistä meillä on hyviä referenssejä kuten Helsingin Kaupunki ja Työllisyysrahasto, jotka ovat osana työtapamuutosta tilanneet meiltä yksilölliset toimistolaukut työntekijöilleen. Yrityksissä toimistotiloja muutetaan vauhdilla monitoimitiloiksi ja osa työstä tehdään etätyönä. Työntekijöillä on lokerikot, joissa voi säilyttää omaa toimistolaukkua ja siirtää välttämättömät tarvikkeet kätevästi haluttuun työpisteeseen.

 

Esimerkki toimistolaukun brodeerauksesta, Vilikkala

Kuvassa näkyy Uitmus -reppu ja Kavasto -toimistolaukku, sekä niiden pakkauslaatikko. Oikealla olevassa kuvassa on Kavasto -laukkuun painettu Helsingin kaupungin logo. Tunnus voidaan myös brodeerata esim. sisällä olevaan laptop -pussiin.

 

Pyydä lisää tietoa! Toimistolaukku ei ole vain liikelahja, vaan myös työväline, joka auttaa työntekijää työssä ja on yritykselle edustava mainos liikkuvan työntekijän matkassa. Voimme tarvittaessa sopia myös tuotteiden postituksista. Toimistolaukut ja reput pakataan tyylikkäisiin postituslaatikoihin, joihin voidaan sisällyttää yrityksesi oma tervehdys mukaan. 

TAKUU, KORJAUS JA VASTUULLISUUS

Tuotteilla on vaihtotakuu. Tuotteessa ilmenneestä viasta pitää ilmoittaa sähköpostitse riittävin yhteystiedoin ja vikakuvauksin. Vian tulee johtua tuotteen viallisesta ominaisuudesta. Tämä ei pidä sisällään normaalia esim. huovan nukkaantumista käytössä, onnettomuutta tai vahinkoa. Jos haluatte tehdä pitempiaikaisen liikelahjojen toimitussopimuksen, niin voimme antaa varastosaatavuudesta takuun. Liitämme aina liikelahjatarjouksiin kyseisiin tuotteisiin kuuluvan vastuullisuusraportin, jossa on yksilökohtaista tietoa materiaalista, kierrätetystä alkuperästä, tuotantomaasta, sekä tuotantonormeista.