Jälleenmyyjä, löydät meidät nyt Ankorstoresta!

Olemme etsineet jo jonkin aikaa alustaa, josta jälleenmyyjät löytävät tuotteemme. Ankorstore mahdollistaa sen, että pienien jälleenmyyjien ympäri Euroopan on nyt mahdollisuus ostaa tuotteitamme valikoimiinsa.

Pienien kivijalkaliikkeiden on usein vaikea löytää sopivia tuotteita myymälöihinsä, mutta Ankorstoren markkinapaikasta oikeiden tuotteiden löytäminen on helppoa. Toimituskuluista ja maksuliikenteestä vastaa Ankorstore. Tämä on meille helppo tapa tarjota tuotteitamme paikallisiin liikkeisiin.


LIFT DAYS -alennuskampanja 26.01. - 02.02.2022

Ankorstoressa on välillä tarjouksia, jotka todella kannattavat. Useimmiten tarjoukset tarjoaa Ankorstore, vähentämällä omaa komissiotaan. Tämä on yksi keino saada uusia jälleenmyyjiä mukaan. Seuraava Lift Days -kampanja on pian tulossa ja sen vuoksi nyt kannattaa kirjautua palveluun, sillä myös Vilikkalan tuotteista saa alennusta netto jälleenmyyntihinnasta. 

 

Eli jos sinulla on sisustuskauppa, vastaat hotellin, kylpylän tai esimerkiksi museon lahjatavaraliikkeen valikoimasta, niin kirjaudu Ankorstoreen ja aloita sieltä. Toimitamme tuotteet muutamassa päivässä ja saat liikkeeseesi upeita tuotteita myytäväksi, tuotteita joista saa tarinoita.Näin lanseerasimme itsemme Ankorstoressa.

Vilikkalan tarina on vasta alkanut

Suunnittelemme Vilikkalassa kauniita ja ekologisesti kestäviä laukkuja ja säilytyskoreja kotiin, puutarhaan ja toimistoon. Tuotteemme ovat tyylikkäitä ja kestäviä ratkaisuja ostoksille, työhön tai vaikka kesämökille. Landella tuotteet ovat suunniteltu puutarhaan kekseliääksi tavaksi helpottamaan kasvattamista.

Tuotteissamme käytetty huopa on tehty kierrätysmuovipulloista. Pohjoismaiset suunnittelijakumppanimme ovat luoneet tuotteemme esteettiseksi osaksi kotiasi. Meiltä on tulossa paljon lisää uusia tuotteita mielenkiintoisista materiaaleista. Olemme vasta tarinamme alussa.