SISUSTUSSUUNNITTELUN PROJEKTITYÖT

Osallistumme mielellämme sisustussuunnittelijoiden ja arkkitehtien kanssa projektien toteuttamiseen. Yhteistyökumppanimme salolainen ADI Kalusteet Oy toteuttaa ja suunnittelee yksilöllisiä kaluste- ja tilakokonaisuuksia, joihin voit liittää tekstiilipalveluitamme. Kauniiden tilojen lisäksi tuotteillamme voit vaikuttaa tilan akustiikkaan. Voimme tarvittaessa havainnollistaa akustisen tuotteen 3D piirroksin.

Voimme toteuttaa ainutlaatuisia projekteja laminoimalla laadukkaita kankaita huopamateriaalin pintaan. Laminoidut tuotteet sopivat mm. huonekaluihin, sisustustuotteisiin, akustisiin elementteihin
ja efektiseiniin. Käytämme asiakastöissä Gabrielin laadukkaita kankaita. Toteutamme työt myös haluamistasi omista kankaista.

Olemme kehittäneet Ykkösmuovi Oy:n kanssa huopamateriaaleille silkkipainomenetelmän,
jossa rajatun kokoisiin huopa-arkkeihin voidaan painaa graafisia kuvioita laadukkailla ja ympäristöystävällisillä Marabu:n väreillä. Silkkipaino mahdollistaa sarjojen toteuttamisen kustannustehokkaasti, laadukkaasti ja nopeasti. Meillä on myös graafisen suunnittelun ja muotoilun yhteistyökumppaneita, jotka voivat toteuttaa ainutlaatuisia graafisia kuvioita yritystäsi varten.