Innostamme mukaan - varainhankinnan salaisuuksia!

Panostamme syksyllä varainhankinnan markkinointiin. Tarvitsimme siihen uusia valokuvia, jotka ovat iloisia ja joista syntyy mielikuva siitä ketkä tarvitsevat varoja. Korona on erityisesti vaikeuttanut lasten ja nuorten harrastustoimintaa ja toivottavasti syksyllä harrastustoiminta alkaa normaalisti.

  • Kuvat meille otti Suomen positiivisin valokuvaaja Nelli Kivinen, jonka yritys on Nelli kuvaa, Nelli Creative Oy. 
  • Mallit meille välitti mallitoimisto BookUs ja Noora Toivoniemi.
  • Meikistä ja ehostuksesta vastasi makeup artist & hairdresser Piritta Liukko.

 

Oli upeaa olla kanssanne tässä projektissa! Kiitos valtavasti asiantuntemuksesta ja panostuksesta meidän yritykseen. Olitte mukana tekemässä tarinaa meistä ja siitä mitä haluamme olla. Kuvat näkyvät erityisesti syksyllä kohdennetussa markkinoinnissa mm. yhteistyössä myClub ja Vanhempainliitto.

tyttö ja poika harrastusvälineiden kanssa

 

MITÄ VARAINHANKINTA ON?

Varainhankinta ei välttämättä ole kaikille ihan tuttu juttu. Kyseessä on varojen keräämistä yhteiseen toimintaan. Yleensä varainkeruuta tekevät luokat, urheilujoukkueet, yhdistykset ja erilaiset harrastusyhteisöt. Varoilla tehdään matkoja, katetaan kilpailukustannuksia, hankitaan varusteita tai maksetaan esim. urheilutilojen vuoromaksuja. Varainhankintaa tehdään jotain tiettyä päämäärää varten.

Toiminta perustuu vapaaehtoisuuteen ja yhdessä sovittuun kuvioon. Mutta kuten aina yhteisissä suorituksissa, tarvitaan johtajuutta ja jonkun hyvää organisointikykyä. Varainhankinnassa vetovastuu on aina aikuisella (yli 18 -vuotias), vaikka toiminnassa usein on mukana myös ala-ikäisiä joiden hyväksi varainhankinta tehdään. Tästä syystä varainhankinnan pitää olla:

1. ILOISTA
2. KANNUSTAVAA
3. PALKITSEVAA 
4. HELPPOA