Meneillään olevat

Kirjautuminen
kampanjasivuille

Ihania kokemuksia harrastusten parissa
Tietoa sähköpostiin

Varoja
harrastuksiin

Kaikille mahdollisuus urheilla ja osallistua luokkaretkelle

Varainhankinnan tuotto on 30% myynnistä

VOIT ALOITTAA VARAINKERUUN VAIKKA HETI PERUSTAMALLA OMAN KAUPAN. VUONNA 2024 LISÄÄMME VALIKOIMAAN POISTOTEKSTIILIKUIDUISTA TEHTYJÄ SUOMESSA VALMISTETTUJA HUOPATUOTTEITA.

Kutsu muut mukaan myymään tuotteita. Kaikki voivat jakaa oman linkin ostoksille vaikka whatsappin välityksellä. Aseta yhteinen myyntitavoite ryhmällesi ja pian olette tavoitteessa.

Tuotteillamme voivat tehdä varainhankintaa koululuokat, urheiluseurat ja yhdistykset, kuten vanhempainyhdistykset. Kampanjan tuotto on 30% myynnistä. Saat meiltä lisää tietoa kampanjan järjestämisestä ja olemme koko kampanjan ajan tukenasi. Tuotevalikoimaamme kuuluvat mm. sisustuskorit, ruukunsuojat, laukut ja kasvatussäkit.

Sivun alalaidassa on vastauksia useimmin esitettyihin varainhankinnan kysymyksiin Vilikkalan tuotteilla. Autamme mielellämme sinua pääsemään tavoitteeseesi.

1. Tee päätös ja tilaa info sähköpostiin

Tee päätös kampanjan aloittamisesta ja avaa myyntikanava Et tarvitse ollenkaan alkupääomaa! Innosta muut mukaan ja asettakaa yhteinen tavoite paljon haluatte myydä. Tavoitteen kehittymistä voivat kaikki seurata myyntikanavassa. Tästä linkistä voit tilata infopaketin sähköpostiin.

Infopaketti sähköpostiin

2. avaa myyntikanava

Ryhmänvetäjä avaa myyntikanavan ja antaa tunnukset muille myyjille. Omasta varainkeruu kaupasta voitte jakaa linkkiä eteenpäin sosiaalisessa mediassa ja tehdä myyntiä vaikka whatsappin välityksellä. Myyntikuvastot ja esitteet kannattaa toimittaa työpaikoille kahvipöytiin.

Luo oma kauppa

3. PÄÄTÄ KAMPANJA

Toimitamme tuotteet pääsääntöisesti muutamassa päivässä. Kun luovutatte Kotisäkit eteenpäin, on viimeistään hyvä pyytää maksu niistä. Voitto-osuus jää suoraan joukkueen tilille. Vastaamme yrityksenä tuotteiden laadusta, vioista ja mielikuvasta. Kaikissa ongelmissa, asiakkaita pyydetään ottamaan suoraan meihin yhteyttä.

muiden kokemuksia varainhankinnasta

Helppo tuote myydä koska niin tyylikäs ja monikäyttöinen tuote. Paperikasseille voisi olla tilauslomakkeesaa kpl-määräkohta. Asiakkaalle on kivempi antaa tilatut tuotteet tyylikkäässä paperikassissa kuin omasta kaapista rykäisty muovipussi.

RCD Espanyol Academy Helsinki P09
Myyty 4-5 kertaa, viimeisin myynti pienellä porukalla tuotto noin 1000 €.

Esittelylaatikko oli huippu, siihen pystyi tutustumaan ennakolta.

Tuote joka myy itsensä ❤️

Viherkallion koulun 5T
Tuotto 1200 €

Tuotteista sai näytteet, joita asiakkaiden oli helppo hypistellä. Pipsan rinnalle Pikku-Pipsa: 22x30x40-45!

Martinkallion 6 B
Tuotto 4200€

Eroavuus muista varainkuruutuotteista. Helppo myydä monipuolisuutensa vuoksi.

TTK:n muodostelmaluistelujoukkueet
En muista, mutta ihan mukavasti.

Usein kysyttyä

 • Oma varainhankinnan verkkokauppa on melko helppo pystyttää ja sen voit tehdä vaikka heti.
 • Tarvitaan ryhmänvetäjä ja sen jälkeen voit kutsua muut myyjät kampanjaan mukaan.
 • Löydät ryhmänvetäjän ohjeet ja myyjän ohjeet tältä kirjautumissivulta.

Kuvat kertovat aina paljon ja instagram on hyvä lähde erilaisille käyttöideoille. Erilaisia käyttökohteita Vilikkalan huopatuotteille löytyy loputon määrä. Omien käyttökokemusten kertominen on usein erittäin suuri houkutin. Pyrimme tuottamaan paljon kuvamateriaalia tuotteistamme myyntiä helpottamaan. Seuraa meitä instagramissa ja facebookissa #vilikkala

Totta, varainhankinta voi tuntua aikaa vievältä, mutta siitä voi oppia uusia taitoja. Aseta itsellesi henkilökohtainen tavoite näiden vinkkien avulla. Innostunut ja asiaan perehtynyt ryhmänvetäjä innostaa muut mukaan ja koko porukka tekee paremman tuloksen.

Löydät kaikki yhteystiedot tämän sivun alalaidasta. Voit tallentaa numeron puhelimeesi ja esittää kysymyksiä kampanjan aikana Whatsappin välityksellä.

Vastaamme yrityksenä tuotteiden laadusta, vioista ja mielikuvasta. Kaikessa asiakaspalautteessa
pyydämme ottamaan yhteyttä suoraan meihin.

 • Toimitamme tuotteet pääsääntöisesti muutamassa päivässä. Kun luovutatte Kotisäkit eteenpäin, on viimeistään hyvä pyytää maksu niistä. Voitto-osuus jää suoraan varankerääjien tilille.
 • Lähetämme laskun noin viikon kuluttua toimituksesta ja laskulla on maksuaikaa 14 vuorokautta. Suosimme sähköistä laskutusta. Paperilaskusta perimme 5 € laskutuslisää.
 • Jos joudutte tekemään jälkitilauksen, on sen postitus- ja pakkauskulut 8 euroa, mikäli tilaus on alle 50 kpl. Tämä tarkoittaa myös asiakkaiden haluamia tilauksen muutoksia. Asiakaspalautuksista pitää ottaa yhteyttä meihin.
 • Toimitamme yli 50 kpl tilaukset maksutta lähimpään postiin. Suurien tilausten kohdalla otamme yhteyttä ja sovimme parhaan mahdollisen toimitustavan.
 • Tuotelaatikoiden mukana tulee jakelua varten paperipusseja, sekä printatut tilauslistat, joiden avulla tilaukset on helppo lajitella.
 • Tilauksen jäädessä alle 50 kpl lisäämme tilaukseen toimituskuluja 8 €.
 • Voit myös valita Kotipaketti-toimituksen suoraan haluamaasi osoitteiseen ilmoittamalla meille. Tällöin toimituskulut ovat 20 €. Posti on yhteydessä vastaanottajaan 1-2 arkipäivän kuluessa lähetyksen postituksesta ja sopii lähetykselle toimituspäivän ja toimitusaikavälin. Jos vastaanottajaa ei tavoiteta, vastaanottajalle lähetetään yhteydenottopyyntö. Suurimmissa kaupungeissa jakelu on mahdollinen arkisin klo 21.00 asti. Muilla alueilla lähetykset jaetaan perille klo 14.00 tai 16.00 mennessä. Palvelu on saatavilla Manner-Suomessa osoitteisiin, joihin on katkeamaton maantieyhteys.
 • Tuotteet voi noutaa myös varastoltamme. Nouto pitää sopia erikseen.

Tavoitteen asettaminen on myös edellytys verovapaudelle. Toiminnalla on oltava selkeä päämäärä, joka on koko ryhmän yhteiseksi hyväksi tarkoitettu. Päämäärä ei saa olla varoilla säännönmukaisen toiminnan ylläpitäminen, esim. palkkakulujen kattamista. Näillä ohjeilla varmistut siitä, että toiminta ei muutu veronalaiseksi. Päätökset tekee verottaja, joten nämä käytännöt ovat tulkintoja niistä, ja saat lisätietoja verotoimistosta.

 • Varainhankintaryhmät ansaitsevat tuotteillamme voitto-osuutta keskimäärin 1200 euroa.
 • Myyntitaktiikoita on monenlaisia ja joillakin urheiluseurojen kannatusryhmillä on hyvin laaja myyntiverkosto. Eniten myyntiä tekevät vanhemmat myymällä työpaikoilla kahvihuoneessa.
 • Paras motivaatio on kuitenkin pieni kilpailu siitä kuka myy eniten. Kannattaa asettaa rahallinen tavoite myynnille ja tiedottaa ryhmälle ahkerasti, missä mennään ja paljonko tavoitteesta puuttuu. Kun tavoite on saavutettu on leirikoulusta tai harjoitusreissun varoista merkittävä osa kerätty.
 • Aseta rahallinen tavoite suhteessa päämäärään, jota varten varoja kerätään. Myyntijärjestelmästämme voi jokainen myyjä seurata myyntitavoitteen saavuttamista.
 • Vuonna 2023 avaamme oman tuotantomme Salossa ja tuomme vähitellen uusia Suomessa mielenkiintoisista materiaaleista valmistettuja huopatuotteita valikoimaan.
 • Tuoteselosteissa ja pakkauksissa on aina merkitty valmistusmaa ja missä suunnittelutyö on tehty, sekä materiaali ja hoito-ohjeet. Tuotteemme on pääosin tehty kierrätysmuovipulloista valmistetusta materiaalista.
 • Vastuullisuusraportti ja tuotantonormit ulkomaisen tuotannon osalta on merkitty kaikkien varainhankintatuotteiden tuotekortteihin.
 • Tuotteet ovat Vilikkalan omia ja suunnittelussa, muotoilussa ja graafisissa töissä käytämme yhteistyökumppaneita.
 • Yhteistyökuviot ovat monimuotoisia ja enimmäkseen käytämme suomalaisia suunnittelijoita, mutta myös mm. islantilainen Ihanna on suunnitellut meille tuotteita.
 • Valmistamme myös tuotteita alihankintana muille suomalaisille yrityksille mm. yrityslahjoiksi tai kumppanin omaan myyntivalikoimaan. Osalla tuotteista on Design from Finland -merkki, joka kertoo panostuksesta suomalaiseen suunnitteluun.
 • Jos myyt tuotteita yrityksille, teemme heille erillisen alv. laskun. Vähennämme teille tulevasta laskusta normaalin katteen mukaisen voittohyvityksen.
 • Tilauksen tulee olla arvoltaan vähintään 250 €. Ilmoita tästä erikseen meille tilauksen yhteydessä.
 • Yrityksestä tarvitaan tarkat tiedot: yrityksen nimi, y-tunnus, osoite, sähköposti, puhelinnumero, yhteyshenkilön nimi ja sähköisen laskutuksen tiedot.
 • Voimme tarvittaessa yksilöidä tuotteita esim. brodeeraamalla ja näistä voimme sopia myös suoraan yrityksen edustajan kanssa. Jos haluatte tilata joukkueen omalla tunnuksella myyntiin esim. Pipsa -laukkuja niin ottakaa meihin yhteyttä ja tehdään tämäkin!