Kaikille sopivat varainhankintatuotteet

VARAINHANKINTAA, JOKA ONNISTUU

Tuotteillamme voivat tehdä varainhankintaa koululuokat, urheiluseurat ja yhdistykset, kuten vanhempainyhdistykset. Aloita kampanja nyt ja ryhmänvetäjänä saat lahjaksi Aijala -pussukan (arvo 18 euroa). Kampanjan tuotto on 30% myynnistä. Saat meiltä lisää tietoa kampanjan järjestämisestä ja olemme koko kampanjan ajan tukenasi.

Tuotevalikoimaamme kuuluvat sisustuskorit, ruukunsuojat, laukut ja kasvatussäkit.

Tarvitseeko sinun vielä taivutella muita tähän mukaan? Siinä tapauksessa tilaa yksi kuvasto, tilauskaavake ja näyte kotiisi tästä! Muussa tapauksessa jatka sivun tutkimista ja käynnistä kampanja heti!

1. Toimi näin!

Tilaa myyntimateriaali ja kerromme lisää kuinka voitte järjestää tuottoisan kampanjan. Toimitamme muutamassa päivässä myyntimateriaalin ja mallituotteet maksutta. Et tarvitse ollenkaan alkupääomaa!

Oman Kotisäkki -kaupan avulla voit aloittaa varainhankinnan vaikka heti.

Myynnin päätyttyä toimitamme tilauksen tuotteet noin viikossa haluttuun osoitteeseen.

Alla on lukuversio myyntikuvastosta, joita toimitamme myyntimateriaalina. Kuvaston välissä on tilauskaavake, jolla on myös uutuuksia, tarjouksia ja sesonkituotteita.

Sähköposti: tradehouse@vilikkala.fi

Puhelin: +358 50 3396797
2. Menestyksen takaa aktiivinen ryhmänvetäjä

Kierrätysmuovipulloista tehdyt Kotisäkit ovat mielenkiintoisia tuotteita, joista saa tarinoita. Useimmat hämmästyvät kuinka muovipulloista voi saada tällaista huopamateriaalia. Monikäyttöinen ja kevyt Kotisäkki onkin helppo myydä! Valikoimaan kuuluvat säilytyskorit, kasvatussäkit, ruukunsuojat ja laukut, sekä oheistuotteet.

Kolme tapaa järjestää kampanja:

1. Myyntimateriaali

2. Myyntimateriaali ja verkkokauppa (oma Kotisäkki -kauppa)

3. Verkkokauppa

Omassa Kotisäkki kaupassa myyjät kirjaavat itse tilaukset järjestelmään. Ryhmän oman kaupan linkkiä voi jakaa mm. sosiaalisessa mediassa ja asiakkaat voivat tehdä sinne suoraan tilauksia. Järjestelmän kautta myynnit kohdistuvat oikealle henkilölle ja tuotteet on helppo jakaa ja rahastaa.Lisää käyttöideoita ja upeita kuvia Instagramissa ja Facebookissa!