Varainhankintaa lasten ja nuorten harrastustoimintaan

Tuotteillamme voivat tehdä varainhankintaa koululuokat, urheiluseurat ja yhdistykset, kuten vanhempainyhdistykset.

Saat infopaketin sähköpostiisi ja siinä kerromme lisää kuinka voitte järjestää tuottoisan kampanjan. Sen jälkeen kun päätös on tehty, toimitamme muutamassa päivässä myyntimateriaalin ja mallituotteet maksutta.

Esittelypakkauksessa toimitamme värilliset esitteet hintoineen ja tilauslistat kaikille myyntiin osallistuville.

Oman Kotisäkki -kaupan avulla voit aloittaa varainhankinnan vaikka heti.

Myynnin päätyttyä toimitamme tilauksen tuotteet noin viikossa haluttuun osoitteeseen.

Alla on lukuversio myyntikuvastosta, joita toimitamme esittelypakkauksen mukana. Kuvaston välissä on taitettu A3 tilauskaavake, johon voidaan printata tiedot varainkeruukampanjan järjestäjästä. Tilauskaavakkeessa on myös uutuuksia, tarjouksia ja sesonkituotteita.

Menestyksen takaa aktiivinen ryhmänvetäjä

Kierrätysmuovipulloista tehdyt Kotisäkit ovat mielenkiintoisia tuotteita, joista saa tarinoita. Useimmat hämmästyvät kuinka muovipulloista voi saada tällaista huopamateriaalia. Monikäyttöinen ja kevyt Kotisäkki onkin helppo myydä! Valikoimaan kuuluvat säilytyskorit, ruukunsuojat ja laukut, sekä oheistuotteet. Tuotto koko myynnistä 30%, joka jää suoraan varainhankintaa tekeville.

Kolme tapaa järjestää kampanja:

1. Myyntimateriaali ja tilauskaavakkeet

2. Verkkokauppa (oma Kotisäkki -kauppa) ja myyntimateriaali

3. Verkkokauppa

Omassa Kotisäkki kaupassa myyjät kirjaavat itse tilaukset järjestelmään. Ryhmän oman kaupan linkkiä voi jakaa mm. sosiaalisessa mediassa ja asiakkaat voivat tehdä sinne suoraan tilauksia. Järjestelmän kautta myynnit kohdistuvat oikealle henkilölle ja tuotteet on helppo jakaa ja rahastaa.