Kotisäkkejä voi käyttää lukemattomiin arjen asioihin

Kotisäkit ovat ainutlaatuisia kestävyydessään, monikäyttöisyydessään ja hinnassaan. Voit käyttää Kotisäkkiä myös painavien asioiden, kuten halkojen siirtämiseen takan viereen. Kotisäkeistä syntyy säilytysjärjestelmä lehdille, kengille, vaatteille, leluille ja harrastusvälineille. Hyvä arjen apu kantamiseen ja pitämään kodin järjestyksessä. Blogista löydät paljon lisää tietoa materiaalista, yrityksestämme ja käyttöideoista.

Huopamateriaali on tehty muovipulloista

Kotisäkit ovat kotiin ja puutarhaan soveltuvia kevyitä ja kestäviä monitoimituotteita. Kierrätyshuopa on valmistettu 100 % kierrätetystä polyesteri muovista (PET), eli juomapulloista. Huopa valmistetaan neulaamalla synteettisistä kierrätys-muovirakeista huopakangasta. Tuote on hengittävä, UV-resistentti ja kestävä huopatuote moneen käyttöön. Muovikuitu ei ime kosteutta tai homehdu. PET huovan erityinen hyvä ominaisuus on sen hyvä UV -suoja. Auringonvalo ei vahingoita sitä edes suorassa paisteessa.

Tuotteidemme rPET materiaali on helppohoitoinen. Tuotteet voi pestä ja huopa siliää helposti. Muovi on tietenkin aina muovia, mutta käyttämällä PET muovin uudestaan, se ei päädy vesistöön tai kaatopaikoille. Kierrätetyn tuotteen valmistuksen tehokkuus on hyvä verrattuna uuteen kuituun, erityisesti esimerkiksi puuvillasta tehtyihin tuotteisiin.