Vilikkalan tuotteita liikelahjoina Suomen Kolibrin kautta

VILIKKALA x SUOMEN KOLIBRI

 

Suomen Kolibrin upea liike- ja henkilöstölahjojen kuvasto 2022 - 2023 on ilmestynyt! 

 

Erityisesti joulumyyntiin tarkoitettu kuvasto pitää sisällään laajan valikoiman tarkoin valikoituja tuotteita. Mukana on myös Vilikkalan ekologisia ja käytännöllisiä laukkuja ja säilytyskoreja. Suomen Kolibri toteuttaa monipuolisia ja laadukkaita liikelahjakokonaisuuksia, joissa huomioidaan tuotteiden yksilöinti ja paketointi, sekä erilaiset toimitustarpeet. 

Suomen Kolibri on henkilökohtaisen palvelun perinteikäs liikelahjayritys. Esitä toiveesi Suomen Kolibrille.

 

 Suomen Kolibri, logo lintu

 

Suomen Kolibri Oy 

Liikelahjojen paratiisi

Suomalainen yksityisomistuksessa oleva perheyritys, jolta löytyy yli 30-vuoden kokemus liikelahjojen parissa. Meiltä löydät yhden Suomen kattavimmista liikelahjavalikoimista. Valikoimaamme kuuluvat mainostekstiilit, suomalainen design, toimistotarvikkeet, keittiövälineet, ulkoilun ja vapaa-ajan tuotteet sekä jaettavat tuotteet kuten kynät, kaulanauhat ja makeiset.

Kalevantie 7

33100 TAMPERE

03-34545000

 

Minisäkki ruokapöydällä Vilikkala. 

Vilikkala Tradehouse Oy

Huopaa jolla on tarina

Suunnittelemme Vilikkalassa kauniita ja ekologisesti kestäviä laukkuja ja säilytyskoreja kotiin, puutarhaan ja toimistoon. Tuotteemme ovat tyylikkäitä ja kestäviä ratkaisuja ostoksille, työhön tai vaikka kesämökille. Landella tuotteet on suunniteltu puutarhaan kekseliääksi tavaksi helpottamaan kasvattamista. Tuotteissamme käytetty huopa on tehty kierrätysmuovipulloista. Pohjoismaiset suunnittelijakumppanimme ovat luoneet tuotteemme esteettiseksi osaksi kotiasi. Meiltä on tulossa paljon lisää uusia tuotteita mielenkiintoisista materiaaleista. Olemme vasta tarinamme alussa.

Bulevardi 10

25410 SUOMUSJÄRVI, SALO

050-3396797

 

#suomenkolibri #vilikkala #tehtymuovipulloista #liikelahja #yrityslahja #joululahja #lahja #yritystunnus #logo #markkinointi #yrityskuva #image #brändi #b2b #yhteistyö #kasvuopen #kumppanuus