Ideoitu yhdessä useiden muotoilijoiden ja suunnittelijoiden kanssa

1. UUSIA TUOTTEITA VILIKKALA X KOSTAMO DESIGN

Muotoilija Ari Kostamon kanssa yhdessä suunniteltu Kotisäkki -tuotesarja edustaa pohjoismaista tyyliä. Värit täydentävät sisustuksen ja graafiset kuosit herättävät mielenkiinnon. Kaikissa malleissa on kotrastivärinä musta pohja ja kahvat, jotka pitävät säkin siistin näköisenä, vaikka sillä kannettaisiin halkoja. Pitkistä kahvoista saat kunnon otteen ja kantaminen on helppoa. Teemme Arin kanssa paljon yhteistyötä ja hän on myös suunnitellut uudet pakkaukset kaikkiin tuotteisiimme, sekä yrityksen tunnukset ja sinettilogon. Olemme onnekkaita että meillä on näin taitavia ja lahjakkaita yhteistyökumppaneita. Arin suunnittelemissa kuvioissa on selkeyttä ja niistä tulee toiminnallinen osa kodin arkea. Design from Finland.

2. ILOISET KOTISÄKIT MUOVON SUUNNITTELEMILLA KUVIOLLA

Muovo on suomalainen suunnittelutoimisto, jonka suunnittelijat Anni ja Sanna ovat hakeneet näissä kuvioissa perinteisen käsityön mallia. Jokainen koti kaipaa muutamaa väriläiskää ja näillä muotiväreillä viimeistelet sisustuksen. Muovon Kotisäkeillä on Design from Finland -merkki ja ne ovat ilahduttavia tuliaisia kenelle tahansa. Ilman että tarvitsee maalata seiniä voi sisustukseen tuoda piristystä yksinkertaisesti vaihtamalla esillä olevia käyttöesineitä, Muovon kotisäkki voi olla myös inspiraatiosi lähde koko kodin sisustukselle!

3. IHANNA HOME ON KANSAINVÄLINEN DESIGN NIMI ISLANNISTA

Leikkisän tyylikäs kuviomaailma on islantilaisen kodintuotemallisto Ihanna Homen perustajan, Ingibjörg Hanna Bjarnadottirin käsialaa. Ingibjörgin tyylin lähtökohtana on islantilainen funktionaalisuus ja veistoksellisuus, joka sopii upeasti myös suomalaisiin koteihin, Suunnittelijan tunnetuin tuote on lintuaiheinen Krummi -vaateripustin. Ihannan Kotisäkeissä on hillityn väriset ja elävät kuviot. Säkkien kahvat ovat aitoa mustan väristä nahkaa. Loops on erittäin suosittu lastenhuoneen aarteiden säilytyssäkki, sekä kosteutta pelkäämätön pyykkisäkki. Black Dots on elegantti harrastussäkki ja Experience sivistynyt kodintarvikkeiden säilytyssäkki.

PIPSA -LAUKKU ON TOTEUTETTU YHDESSÄ PIPSA HURMERINNAN KANSSA

Pipsa -laukku on upea monitoiminen kantoapu moneen arkiseen toimintaan ja harrastuksiin. Pipsa Hurmerinta on saanut idean tähän laukkuun ainaisesta tylsästä tavaroiden siirtämisestä paikasta toiseen. Tämän voi tehdä tyylikkäämmin! Kehitimme yhdessä suuren suosion saavuttaneen reissulaukun ostoksille, retkille, mökille ja moneen vaativaan keikkaan. Laukun tilavuus on todella suuri 70 litraa! Laukusta tuli nopeasti erittäin suosittu julkkisten ja avustajien backstage roudauslaukku. Pipsa -laukussa suuri määrä tavaroita siirtyy siististi ja tyylikkäästi paikasta toiseeen. Laukussa on sisällä yksi koko laukun mitallinen sivutasku ja magneettisulkijoita, joilla avausta saa pienemmäksi.